Snålt tilltagen låtsamling i ”Sing Party”

WiiU_Sing_1_imgeL03_E3

Varje konsol med självaktning ska ha ett eget karaokespel, eller hur? Och nu släpps ”Sing Party” till Wii U och lovar liva upp vardagsrumsfesten med en drös låtar och finesser för Wii U:s skärmförsedda gamepad.

En av de roligare finesserna är att spelaren kan läsa texter på handkontrollens skärm, och därmed kunna vända sig mot publiken i soffan – en ingrediens som gör att spelandet känns mer socialt.
”Sing Party” är också väldigt duktigt på att känna av att man sjunger rätt toner, och gör det dessutom utan irriterande fördröjning, vilket höjer spelet över andra i genren.
Däremot känns 50 låtar i snålaste laget, då vi numera är vana större samlingar i till exempel ”Rock Band”. Och i dagsläget finns ingen butik för att köpa fler låtar (men det ska tydligen komma).
Därför känns låtvalet lite väl tamt och jag lyckas bara hitta cirka tio låtar jag gillar. Det saknar dessutom helt rock och hårdrocklåtar. ”Sing Party” behöver desperat en låtbutik, och det nu. Får den det så kan det lätt få ytterligare en betygspinne av mig.

Jens Höglin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s