Veckans spelsläpp i Nintendo eShop för 3DS och Wii U

Ny vecka innebär nya spelsläpp (den 13 februari) i Nintendos eShop för Wii U och 2DS/3DS.

Wii U: Den här veckan får KnapNok Games ”Spin the Bottle” en stor uppdatering med en drös minispel som använder kameran i Wii U-kontrollen. Den som redan har köpt spelet får uppdateringen gratis. Har man det inte redan så kostar spelet 8.99 euro, men det kan bli billigare om man utnyttjar mängdrabatten i den pågående indie-rean.
Pusselklassikern ”Dr Mario” släpps till Virtual Console på Wii U för 50 kr, men är gratis för de som redan köpt ”Dr Luigi”.
Sen släpps ”The Lego Movie Game” från Warner Brothers, både som download och i butik. Priset i eShopen landar på 40 euro för både Wii U- och 3DS-versionen.

Team-Ogre-Attack-625x351

2DS/3DS: Japanska rollspels- och pusselmästarna Level 5 släpper ”Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks” – som är en fortsättning på företagets Pokémon-inspirerade fotbollspel, där du reser världen runt för att hitta de bästa fotbollsspelarna. Roligt och fullmatat fotbollsrollspel för 35 euro.
Även 3DS får ”Dr Mario”, men i Gameboy-versionen. Dessutom släpps ”Adventure Time: Hey Ice King” Why’d You Steal Our Garbage” för 40 euro och ”Spot the Differences!” för 10 euro.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s