Nintendo släpper nytt Wii U-paket med Wii Sports Club i Japan

Wii-Sports-Club-Ann

I ett försök att öka försäljningen av konsoler har Nintendo släppt ett nytt Wii U-paket för den japanska marknaden, som kommer att släppas den 27 mars. Paketet, som kommer att komma med Wii Sports Club förinstallerat på konsolens hårddisk utannonserades under den japanska Nintendo Direct-sändningen härom veckan. Här är innehållet i det nya hårdvarupaketet:

• Vit Wii U Premium
• 1 Wii Mote Plus
• En sensor bar
• Wii Sports Club-grenarna Golf, Tennis och Bowling förinstallerat.

I och med att en av anledningarna till att Wii U sålt lite knackigt är att spelpubliken inte riktigt förstått att det är en helt ny konsol så känns det här paketet, som är identiskt med lanseringsversionen av Wii, ganska ogenomtänkt. Är inte risken för fler missförstånd ganska överhängande?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s