Stort grattis till äldsta Mariobrorsan!

donkeykong

I morgon, söndag, är en stor dag. Äldsta Mariobrorsan (som jag väljer att kalla min äldsta son här) fyller 7 år. Om det är stort för mig att min baby blivit stora killen så är det definitivt ännu större för honom.
Redan i fredags kväll hade han svårt att sova, på grund av tankarna på presenter och firande. Lördagen har varit en enda lång plåga då han rastlöst vankat av och an och önskat att dagen skulle ta slut så det kan bli födelsedag.
Och naturligtvis blir det lite Nintendospel i paketväg. Eftersom han är en stor Pokémon-fantast så har jag lyckats buda hem ett ex av det gamla sköna Gamecube-spelet Pokémon Colosseum. Kommer att bli mycket mysigt att spela ihop med honom.

pokemon-colosseum-ngc-5
Jag har haft spelet tidigare, men lyckades, till min förtvivlan, inte hitta det då jag skulle leta fram det då Pokémon-intresset började spira hos sonen. Nu lyckades jag få tag på ett fint samlarex med rariteten Pokémon Box  som bonusskiva. Dessutom stoppar jag i ett paket Pokémon-kort som extra grädde på moset. Ska bli kul att se om han gillar det. Spelet är ju, tillsammans med Pokémon XD Gale of Darkness, det enda konsolspelet som har samma rollspels-upplägg som de bärbara spelen (även om det finns en del skillnader ändå, som att man måste rena mörka Pokémon och inte kan fånga dem i det vilda).
Så nu är det dags att slå in paket och gå och lägga sig innan det är dags att säga ”hipp hipp hurra” för världens bästa äldsta Mariobrorsa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s