Nintendo of America söker mängder av nya medarbetare

Bild

Det verkar som att Nintendo of America är på väg att utöka sin verksamhet. För på företagets officiella Twitter-konto för nya medarbetare har man annonserat ut hela 37 nya tjänster inom företaget. Och det handlar om allt från affärsanalytiker till programmerare till ansvariga för eShopen.

Det är svårt att sia om vad som ligger bakom anställningsboomen. Vi hoppas naturligtvis att det beror på att man vill öka takten för att få fart på affärerna efter fjolårets röda siffror. Det kan också ha att göra med Nintendos Quality of Life-satsning, som ska ha någon slags helhetsperspektiv på hälsa och välmående.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s