Nytt mästerskapsläge i NES Remix 2 – baserat på klassiskt VM i Nintendo

nes_remix_championship_mode

Den 25 april släpps NES Remix 2 i Nintendos eShop.
Och i en nysläppt trailer för spelet avslöjar man att man adderat ännu ett moment till den här smakbitssamlingen av gamla Nintendo-klassiker.

Det nya Mästerskapsläget är inspirerat av det legendariska världsmästerskapet i Nintendo, som arrangerades 1990. Där tävlade man för att nå den högsta samlade poängen i tre olika spel och detsamma gäller i NES Remix 2.
Utmaningen, den här gången, avgörs i Super Mario 3, Dr Mario och Super Mario Bros. Poängen kan sedan postas på MiiVerse, där du kan jämföra resultat med andra spelare. För att kunna spela Championship Mode krävs det att du har båda spelen i NES Remix-serien installerade på din Wii U.
NES Remix-serien är en mashup av klassiska Nintendo-spel, där du utför utmaningar baserade på korta segment ur spel i Nintendos backkatalog. Här under kan du se en trailer för det nya spelet och här kan du läsa Nintendofarsans recension av den första utgåvan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s