Nintendo tackade nej till partnerskap kring Skylanders

I en artikel på spelsajten Polygon avslöjar Toys for Bob och Activision att man, på ett tidigt stadium, försökte få till stånd ett samarbete kring Skylanders: Spyro’s Adventure. I och med att projektet var kostsamt och riskfyllt ville Activision ingå i ett partnerskap med Nintendo, som man ansåg skulle passa perfekt för varumärket. Partnerskapet skulle ha gett Nintendo exklusivitet på spelet och dess uppföljare.
– De tittade länge och väl på vår produkt och menade att de aldrig sett något liknande. Men trots att det var ett ganska begränsat samarbetsavtal ville de inte stödja Skylanders fullt ut och jag har ingen aning om varför, säger Paul Reiche, en av upphovsmännen på utvecklaren Toys for Bob.
– Att de inte bara rusade in i det hela kommer förmodligen att gräma dem resten av livet, fortsätter Reiche.

 Om du vill läsa hela historien om Skylanders på Polygon så hittar du den här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s