Mario Kart 8 Premium Pack bekräftat av Bergsala

Bilder läckte ut på diverse spelsidor redan förra veckan, men nu bekräftar svenska Nintendodistributören Bergsala att det kommer att släppas ett Wii U-paket med Mario Kart 8 och en svart premium-modell av konsolen, komplett med gamepad och sensor bar.
I Storbritannien kommer man även att släppa lite lyxigare versioner av paketet via den egna webbshopen. Brothers bundle, finns i Luigi- och Mario-version med en specialdesignad ratt, gamepad-skydd och en keps med Mario brödernas respektive emblem.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s