Tre planerade paket med extra innehåll till Mario Golf: World Tour

Den 2 maj släpps Mario Golf: World Tour till Nintendo 3DS. Spelet har tio golfbanor och 126 hål i grundutförande när du köper det. Nu meddelar Nintendodistributören Bergsala att mer godsaker väntar fansen i form av nedladdningsbart extrainnehåll, som kommer att kunna köpas till i efterhand.

Extramaterialet släpps i tre omgångar som Mushroom, Flower och Star pack och varje paket innehåller två extra 18-hålsbanor och en spelbar karaktär. Mushroom pack släpps redan under releasedagen och ger dig Toadette, I Flower Pack är Nabbit ny spelare och i Star Pack äntrar Rosalina greenen. De två sistnämnda paketen släpps i slutet av maj och under juni månad.

Paketen kommer at kosta 60 kronor styck och köps direkt i spelets affär – Toads Booth. Du kan också välja att köpa alla tre på en gång för 120 kronor, fram till den 31 maj då priset höjs till 150 kronor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s