Ansökan om varumärkesskydd för fightingspel med Pokémon?

Efter förra årets Pokémon Game Show började rykten i spelmedia surra om att ett fightingspel med Pokémon i huvudrollerna skulle vara på gång. Det som startade ryktet var en video på mässgolvet som visade Mega Lucario och Mega Blaziken i en fight, i vad som såg ut att vara ett spel till Wii U.

Nu får ryktena ny fart då The Pokémon Company lämnade in en ansökan om skydd av varumärkena Pokkén Fighters och Pokkén Tournament den 1 maj. Precis som tidigare så behöver det inte betyda någonting, men visst låter det lite som en mix mellan fightingspelet Tekken och Pokémon. Med tanke på att E3-mässan närmar sig (i juni) så borde vi inte få vänta på besked särskilt länge om det handlar om ett spel.

I slutet av klippet nedan kan du se sekvensen som startade ryktet i fjol.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s