Pokémon Ruby och Sapphire släpps i nyversioner till 3DS

article_post_width_pokemon-omega-ruby-alpha-sapphire-main-169-us

The Pokémon Company har idag utannonserat två nyversioner av Pokémon Ruby och Sapphire. De nya versionerna kommer att heta Omega Ruby och Alpha Sapphire och kommer att släppas samtidigt i hela världen i november till 3DS/2DS. Pokémon-fansen har länge spekulerat kring remakes av klassiska titlar och i X och Y har man sett vissa tecken på det. Nu är det i alla fall klara besked, i och med teaser trailern du kan se här nedanför.

Annonser

5 reaktioner till “Pokémon Ruby och Sapphire släpps i nyversioner till 3DS”

  1. För mig så är det hela inte så klart än. Rör det sig om en grafisk upphottning likt den i X och Y? Kommer det finnas nya generationers Pokémon att fånga? Kommer innehållet vara detsamma som i originalversionerna, eller kommer de mer likna Emerald? mm. mm.

      1. Jag menade inte att ha hård ton. Ville bara uttrycka min åsikt och förvirring kring utannonseringen. Åsm att det kommer. Längtar efter mer info! ^^

      2. Samma här. Uppfattade det inte som hård ton. Ville bara förtydliga. Men visst borde spelet ha samma 3d-grafik, träningsmöjligheter & Mega evolutions?

      3. Känns självklart. Iaf när man tittar på vad de gjorde för HeartGold och SoulSilver och hur de utnyttjade den nya tekniken. Hoppas ju på att de implementerar Emeralds story.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s