Pachter tror att Nintendo kommer utannonsera flest spel på E3

nintendo

Analytikern Michael Pachter brukar uttala sin skepsis kring Wii U.
Men nu verkar han delvis vara på väg att svänga i åsikt.
I en intervju med Gamingbolt säger han sig tro att Nintendo kommer visa flest nya spel på E3.

Spelbranschanalytikern Michael Pachter är en av de som brukar orsaka svarta rubriker kring Nintendos affärer. Hans kommentarer är ofta tongivande i kritiken mot Wii U och Nintendo, men nu verkar han delvis vara på väg att svänga.

I en intervju med spelsajten Gamingbolt säger Pachter bland annat att han tror att Mario Kart 8 och Super Smash Bros till Wii U kan innebära ett uppsving för försäljningen av konsoler med 5 till 10 miljoner exemplar, men inte tillräckligt för att konkurrera med Ps4 och Xbox One.

Däremot tror han att Nintendo kommer att ha flest nya spel att visa upp på årets E3-mässa av de tre stora konsoltillverkarna – Nintendo, Microsoft och Sony.

– Ja det tror jag. Jag menar, vi har sett tillräckligt av Smash Bros och Mario Kart 8 tidigare och jag tror att de måste ha de spelen i handeln vid årets slut, säger han.

Där delar jag Pachters åsikter. Många av Nintendofansen verkar tro att de spel som redan utannonserats är de sista som kommer att släppas till formatet. Om man som jag tror att Wii U är redo för en comeback, i stil med den vi fick se från 3DS, så kan årets E3-presentation från Mario-fabriken bli den mest spännande på många år. Om en månad lägger Nintendo korten på bordet. Ska bli riktigt spännande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s