Hyrule Warriors släpps i Japan den 14 augusti

I det senaste numret av spelbibeln Famitsu avslöjas det japanska släppdatumet för Wii U-spelet Hyrule Warriors (titeln är preliminär). Den 14 augusti landar det på butikshyllorna i Den uppåtgående solens land. Spelet är en hybrid mellan Nintendos Zelda-serie och Tecmo Koeis Dynasty Warriors-serie – som är ett slags hack ’n’ slash-spel som utspelar sig i det feodala Japan. Här kommer det däremot att handla om vilt svärdsfäktande i Zeldas hemland Hyrule. Än så länge finns inget släppdatum för Europa, men om Nintendofarsan får dra till med en gissning så lär spelet dyka upp i Sverige någon gång innan jul.

I Famitsu avslöjas det även att Team Ninja hjälper till med utvecklingen av spelet. De har tidigare släppt spel som ultravåldsamma (och klart barnförbjudna) Ninja Gaiden-serien och det senaste Metroid-spelet Other M (som fick ett blandat mottagande).

Hur peppad är du på Hyrule Warriors? Du kan bilda dig en uppfattning genom att titta på trailern här under.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s