Nintendo arrangerar direktsänd Super Smash Bros-turnering under E3

Nintendo har bjudit in Super Smash Bros-fans till den första publika turneringen för sitt kommande fightingspel under årets E3-mässa i Los Angeles. Turneringen, som kommer att ha 16 på förhand utvalda deltagare, kommer att dra igång samma dag som Nintendos digitala E3-event – den 10 juni.

Från klockan 09.30 kommer man att dela ut 3000 armband, som fungerar som inträdesbiljett, till de som är först på plats utanför Nokia Theatre i centrala Los Angeles – där själva turneringen kommer att hållas.

Man kommer även att dela ut VIP-platser till besökare som kommer dit utklädda till figurer ur spelet.

Om du nu deppar ihop för att du inte kan vara på plats i Los Angeles den 10 juni så finns det viss tröst. Nintendo kommer att live-streama hela spektaklet via Nintendos Twitch-kanal och Twitchs egna E3-kanal. Tävlingen drar igång 16.00 lokal tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s