Nintendo och PDP släpper Gamecube-handkontroll till Super Smash Bros Wii U

Nintendo har inlett ett samarbete med världens ledande tredjepartstillverkare av tv-spelstillbehör – PDP. Tillsammans kommer de att släppa en Gamecube-inspirerad handkontroll vid namn The Wired Fight Pad, som är skräddarsydd för Super Smash Bros Wii U. Som namnet antyder är det en kabelförsedd handkontroll som ska kopplas direkt in i Wii Remotens kontakt för externa tillbehör (som classic controller alltså).

Kontrollen kommer att prydas av Nintendokaraktärer som Mario, Yoshi och prinsessan Peach.

Handkontrollen är planerad att släppas samtidigt som Super Smash Bros U, lagom till julsäsongen, för 24.99 dollar. Nintendofarsan håller tummarna för att den når svenska breddgrader, då Gamecube-kontrollen är en riktig favorit.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s