Uppdatering ger Pikmin 3 nya touch-kontroller

Nintendo har, i ärlighetens namn, varit lite dåliga på att utnyttja touchskärmen på Wii U:s Gamepad, vilket man lovat ändring på framöver. Nu verkar det som att förändringens tid är här då man bjuder på nya kontroller i den senaste uppdateringen av Pikmin 3, som finns tillgänglig nu.

De nya kontrollerna låter dig kasta Pikmin med hjälp av pennan och touchskärmen. Den som vill använda sig av dem måste aktivera dem via spelets menyer. Nintendofarsan har ännu inte hunnit testa de nya kontrollerna, eftersom helgen tillbringats i sommarstugan, men kommer att göra det så snart tillfälle ges. Känns som ett klockrent tillskott till ett klockrent spel.

Nintendoprofilen NintenDaan har testat kontrollerna i en ny YouTube-video, som du kan se här:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s