Kontroversiell körteknik delar Mario Kart 8-fansen

Spelsajten Kotaku uppmärksammar ett nytt fenomen i nysläppta Mario Kart 8, som delar fansen i två läger. Det handlar om en nyupptäckt körteknik, kallad ”Fire hopping”, som låter spelaren förlänga fartökningen efter en sladd genom att hoppa frenetiskt.

Frågan om ”Fire hopping” delar Mario Kart-communityt då vissa hävdar att det inte är en giltig körteknik, då den inte finns omnämnd i spelets manual, och därför förstör onlinespelandet. Samtidigt är det ju upp till vem som helst att lära sig att använda den. Vissa fans kräver att Nintendo rättar till ”felet” via en kommande uppdatering.

Vad tycker du?

Här kan du se hur tekniken går till i en video från MK 8 Records videokanal:

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s