Nintendo delar ut gratis DS-spel till Wii U via eShopen

Idag meddelade Nintendo of Europé och den svenska distributören Bergsala att man släpper Dr Kawashima’s Brain Training: How Old is Your Brain? – det första Nintendo DS-spelet till Wii U via eShopen och Virtual Console. Spelet är ett av de titlat som var viktiga för att göra Nintendo DS till den succé konsolen blev och bjuder på logiska pussel och matematikproblem som ska träna upp din hjärnkapacitet.

dr Kawashima

Och det finns inga ursäkter att inte ladda ner den här gamla klassikern – spelet är nämligen helt gratis fram till den 10 juli! Kanske ett sätt att fira Nintendos otroligt lyckade visningar under E3-mässan i veckan. Ska också bli otroligt spännande att se hur DS-spel gör sig på stor skärm.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s