Fans skickar bananer som krya på dig-hälsning till Nintendos vd

Nintendofans världen över sluter nu upp på Twitter under hashtaggen #BananasForIwata där man skickar krya på dig-hälsningar till Nintendos vd Satoru Iwata, som återhämtar sig efter att ha opererats för en vävnadsförstoring i gallgången.

Och man gör det med glimten i ögat. Större delen av hälsningarna innehåller bilder på fans hållandes en klase bananer. Hashtaggen och bilderna är en passning till den Nintendo Direct som visades under Nintendos presskonferens på E3 2012, där Iwata stirrar på en klase bananer. Klippet fick snart stor spridning i sociala medier och blev en meme.

Nu håller vi tummarna för att Iwata-san kryar på sig så snabbt som möjligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s