Nintendofarsan tar lite semester

Solen skiner och resten av Nintendofarsans familj har slutit upp till ledigheten (jag har ju varit pappaledig de senaste tio månaderna). Det innebär att jag under juli kommer att ha lite semester från bloggandet (fast kanske inte helt och hållet). Vi brukar tillbringa en hel del tid i stugorna på landet under ledigheten, långt från allt vad internettäckning heter, så det är snudd på tekniskt omöjligt att uppdatera nyhetsflödet. Men kika gärna in då och då, trots detta, för man vet aldrig när skrivarandan faller på.

Jag har ju bland annat en test av en radiostyrd Mario Kart i pipeline, som kommer dyka upp endera dagen. Och jag fick precis recensionspost i brevlådan, så helt lugnt blir det inte.

Jag vill i alla fall passa på att önska er läsare en fantastiskt trevlig sommar och ett stort tack till att ni kikar in här titt som tätt. Nintendofarsans första halvår i etern har verkligen varit fantastiskt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s