Så reagerar dagens ungdom på en Gameboy från 1989

”Kids React To” är en otroligt underhållande You Tube-serie där man visar upp äldre teknikprylar för barn av idag. Nu har en grupp kids ur iPad-generationen fått stifta bekantskap med en klassisk Game Boy från 1989. Barnen har positivt nog ett hum om vad det handlar om, men undrar till exempel var apparna är. Överlag verkar den gamla klassiska konsolen få ett relativt positivt mottagande, även om deltagarna ställer sig frågande till den relativt tilltagna storleken, monokroma grafiken och avsaknaden av en upplyst skärm.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s