Val och Hyrule Warriors

Det är en spännande söndagkväll hemma hos Nintendofarsan. På teven räknas svenska folkets röster och det är svårt att se några tydliga segrare. Det är också spännande då undertecknad samtidigt spelar Hyrule Warriors ett av höstens storspel till Wii U.

Hyrule Warriors är ju en spin-off på Zelda-serien, men utan att följa någon av dess olika storylines. Det är mer en best of och who’s who i Zeldas universum. Och istället för att fokusera på utforskande och pussellösningar så bjuder spelet på halsbrytande action under stora fältslag.

Jag har på förhand varit ljummet intresserad av spelet, då det bygger på Tecmo Koeis Dynasty Warriors. Har liksom aldrig riktigt fattat poängen med den serien, men när den storsäljande actionserien gifter sig med Zelda-serien händer något. Jag får inte avslöja för mycket innan min recension (embargot lyfts den 17:e), men inledningsvis är mina intryck mycket mer positiva än väntat.

Men precis som svenska folket får vänta på att se hur regeringsbildningen kommer att se ut så är mina läppar förseglade fram till i slutet av veckan, då jag räknar med att publicera min recension av spelet.

Annonser

2 reaktioner till “Val och Hyrule Warriors”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s