Demo för Super Smash Bros 3DS släpps på fredag

I helgen avslöjade Nintendo of Europe, via Twitter, att man kommer att släppa en demo-version av Super Smash Bros till 3DS fredagen den 19 september. Så vitt jag har förstått har en demo redan släppts för trogna medlemmar av Club Nintendo, som får fyra nedladdningskoder via e-mail. Den versionen ska inte ha några begränsningar vad gäller antal gånger man kan spela den. Det har däremot den som släpps här i Sverige. Den låter spelaren testa spelet 30 gånger. Via diverse forum har jag sett svenska spelare stoltsera med att man fått koder för den förstnämnda varianten, men då vi inte har Club Nintendo i Sverige så antar jag att dessa registrerat sig som att de bor i England eller liknande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s