Shovel Knight släpps i Europa inom kort

Yacht Club Games Shovel Knight har tagit amerikanska Nintendofans med storm. Spelet, som hämtar stor inspiration från NES-erans plattformsikoner, har fått fantastisk kritik och vi européer har avundsjukt tittat på trailers för spelet och längtat efter en release på våra breddgrader.

Nu ser det ut som att vår väntan börjar lida mot sitt slut. Enligt ett blogginlägg på utvecklarnas hemsida meddelar man att de europeiska Wii U- och 3DS-versionerna går igenom de sista testfaserna och att spelet snart är redo att släppas i eShopen.

”Final Testing has drawn to a close! We’ll be shipping up and shipping it out the door! If no unforeseen issues arise, then a solid release date will be coming into focus soon!”, skriver Yacht Club Games.

Här kan du se en trailer för spelet:

 

Annonser

En tanke på “Shovel Knight släpps i Europa inom kort”

  1. Hmm, får stor känsla av castlevania/Ghost n Goblins.. sen det evighetsspelet…fan heter det..finns på steam. Rogue Knight eller dylikt? Springer in i ett slott med en ”knight” med olika abilities. därefter så ska du ta dig igenom diverse rum. dör man så byter man ”knight” med andra abilities, dock så har man ”pengarna” kvar den förra hjälten hade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s