Bayonetta 2 får full pott i Edge Magazine

Om en månad släpps fullvuxna actionspelet Bayonetta 2 i butik. Och det är många Wii U-fans som har högt ställda förväntningar på Platinum Games uppföljare till den kritikerrosade föregångaren. Nintendofarsan har redan fått spelet, men har inte satt tänderna i det ännu (jag har fullt upp med att njuta av Fantasy Life och Hyrule Warriors).

Spelbibeln Edge Magazine har däremot redan recenserat spelet och verkar mer än nöjda då spelet får en perfekt 10 i poäng. Spelet har också fått mycket fina poäng av japanska Famitsus fyra recensenter som ger spelet 38 av 40, tidigare den här månaden.

Bayonetta är ett spektakulärt actionspel i samma anda som klassikern Devil May Cry från Capcom, som handlar om en synnerligen skjutglad häxa. För de Nintendofans som missade det första spelet så får man med det som extra bonus (det släpptes till Ps3 och Xbox 360). Inget för Nintendofarsans yngre läsare kanske, på grund av våldsamt innehåll. De kan däremot hålla till godo med utmärkta Wonderful 101, som även det utvecklas av Platinum Games.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s