Super Smash Bros för Wii U släpps i december, Amiibo i november

Enligt ett pressmeddelande som offentliggjorts av www.gonintendo.com så meddelar Nintendo att man redan sålt 2.8 miljoner exemplar av Super Smash Bros för 3DS. Men ”The Season of Smash” fortsätter och nu meddelar man att Super Smash Bros för Wii U kommer att landa på europeiska butikshyllor den 5 december och att den första vågen av Amiibo-figurer kommer att släppas den 28 november. Den andra vågen av figurer kommer att lanseras den 19 december.

Man kommer också att släppa två Smash Bros-bundles, förutom det fristående spelet. Det första innehåller spelet och en Super Mario-figur. Det andra innehåller Super Smash Bros och en adapter för att koppla in Gamecube-kontroller.

Den första vågen av Amiibo-figurer kommer att innehålla Mario, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Link, Fox, Samus, Wii Fit Trainer, Villager, Pikachu, Kirby och Marth. Den andra stoltserar med Zelda, Diddy Kong, Luigi, Little Mac, Pit och Captain Falcon.

***uppdatering*** Nu har även svenska Nintendodistributören Bergsala bekräftat uppgifterna.

Här är en rykande färsk trailer för releasen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s