Capcom släpper arkadversion av Luigis Mansion under 2015

Nyheten att Capcom jobbar på en arkadversion av Luigis Mansion har sipprat ut efter att man testkört spelet i en japansk arkadhall mellan den 30 oktober och den 3 november.

Enligt japanska Games Talk så baseras spelet på Luigis Mansion 2 till 3DS, men utspelar sig i förstapersonsvy. Man kommer däremot ändå att få se den darrande Luigi i spelets mellansekvenser. Den enda bana som ännu har visats är Gloomy Mansion, men Capcom utlovar fler detaljer i framtiden.

Spelet styrs med en poltergust-formad handkontroll, som skakar och vibrerar så snart du är på väg att fånga ett spöke. Spelkabinettet är också utrustat med en startknapp och en bombknapp, men fler detaljer än så har vi inte i dagsläget. Enligt Games Talk kommer spelet att släppas sommaren 2015 i Japan. I och med att arkadhallar är så gott som utrotningshotade här i Sverige så hyser man ju ett litet hopp om en konvertering till Wii U, eller hur?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s