Brand utbröt på brittiska Nintendos reparationslager

Enligt The Coventry Telegraph så utbröt en brand på företaget som sköter brittiska Nintendos reparationer. Branden var enligt uppgifter så allvarlig att brandkåren fick bevaka platsen under natten. Under ett tillfälle tvingades brandkåren dra sig tillbaka på grund av farlig rökutveckling från brinnande plaster. Det fanns också risk för att en oljetank i närheten skulle fatta eld.

– Vi kan bekräfta att en brand bröt ut på Repar Tech, företaget som Nintendo UK använder för alla kundrelaterade servicearbeten, säger en talesperson för Nintendo UK.

Nintendo använder bara det brandhärjade lagret för konsoler och tillbehör som skickats in för reparation, så inga försäljningsvaror kom till skada. De kunder som skickat in artiklar för reparation kommer att ersättas utan kostnad, plus att man kommer att få eShop-kort som plåster på såren.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s