Nintendo avslöjar fler detaljer om Mario Maker (video)

Det var rena rama lucköppningen på Game Awards i fredags. Efter smakprov på kommande The Legend of Zelda till Wii U så fick vi även se mer av Mario Maker – spelet där du kan göra dina egna Mario-spel. Nytt för den här visningen var bland annat att man även kommer att kunna använda grafikmotorerna från Super Mario Bros 3 och Super Mario World, plus naturligtvis stilen från det första spelet i serien och den från New Super Mario Bros U. Spelet släpps under 2015 och jag kan knappt bärga mig för att se vad äldsta Mariobrorsan (min äldsta son) kommer att hitta på när han lägger vantarna på spelet.
Spana in videon här under:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s