God Jul önskar Nintendofarsan!

Julafton kom tidigt hemma hos Nintendofarsan. Idag landade nämligen Captain Toad Treasure Trakters i brevlådan – årets sista recensionsspel under Nintendofarsans första år i etern. Jag och äldsta Mariobrorsan har spelat större delen av kvällen och utan att avslöja för mycket (det kommer så klart en recension av spelet inom kort) så lär ni läsare knappast bli missnöjda.
Med detta så vill jag passa på att önska alla er, tusentals läsare, som tittat in här under året en riktigt God Jul! Det här året, som ju inte riktigt är slut, har varit jätteroligt och med tanke på vilka spel som kommer under nästa år så gissar jag att det kommer att bli ett, om möjligt, ännu bättre Nintendoår. Nu ska jag slå in de sista paketen. Och visst, det blir en spelklapp till äldsta Mariobrorsan. Inte ett Nintendospel, men väl det senaste Sk******rs-spelet till Wii U.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s