Ingen uppföljare i Super Mario-serien under 2015

Nintendo of Americas Bill Trinen meddelar i en intervju med Reno Gazette Journal att vi inte kommer att få se någon uppföljare i Super Mario-serien till Wii U eller 3DS under 2015. Företaget har inga planer på att släppa ytterligare uppföljare under året, men Mario-fansen behöver naturligtvis inte deppa ihop fullständigt för det. Med superspännande gör det själv-spelet Mario Maker och Mario Party 10 på ingång så kommer man naturligtvis Mario-kvoten att fyllas ändå, även om man gärna hade sett en uppföljare till mästerverket Super Mario 3D World.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s