Rykte: Nintendo slutar tillverka Nintendo 3DS

Spelsajten Destructoid hävdar att Nintendo of America och Nintendo UK håller på att fasa ut originalversionen av Nintendo 3DS, som först släpptes 2011. Enligt sajten ska det vara näst intill omöjligt att köpa konsolen i USA eller Storbritannien. 2DS- och 3DS XL-modellerna ska däremot fortfarande gå att köpa. Nintendo i Japan fasade nyligen ut båda 3DS-modellerna för att göra plats på hyllorna för nya New Nintendo 3DS och dess motsvarande XL-modell. Hoppas det här betyder att vi snart får se New Nintendo 3DS på våra breddgrader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s