Nintendos aktie tog glädjeskutt då man utannonserade nytt Mario-spel

Idag tog Nintendos aktie ett glädjeskutt då GungHo Online Entertainment och Nintendo Japan utannonserade att man gör gemensam sak i spelet Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition. Västerländska Mario-fans lär knappast höja på ögonbrynen för det, men faktum är att Puzzle & Dragons är en av de absolut mest populära spelserierna i Japan.

Som titeln antyder så utspelar det sig i Mushroom Kingdom där det plötsligt börjar dyka upp märkliga Drops. Marios ärkefiende Bowser använder kraften i dem för att, återigen, kidnappa prinsessan Peach. Naturligtvis måste Mario återigen dra på sig kepsen för att rädda dagen.

Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition släpps i Japan den 29 april och av den nysläppta trailern att döma så ser spelet riktigt trevligt ut. Påminner mig om utmärkta Pokémon Link!: Battle som släpptes i fjol. Vågar man hoppas på en västerländsk release?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s