Årets första Nintendo Direct sänds i morgon (14 januari)

Ryktena har gått senaste veckan och de visade sig vara sanna – i morgon, den 14 januari sänds årets första Nintendo Direct. Sändningen startar kl. 15.00 och kommer att handla om vårens Nintendo-släpp. Jag är på förhand rätt säker på att man kommer att avslöja när New Nintendo 3DS kommer att släppas, vilket också till viss del bekräftas av att svenska Nintendodistributören Bergsala skriver ”när tror ni New Nintendo 3DS släpps i Sverige?” på den egna hemsidan.
Dessutom har Nintendo enligt uppgift redan börjat skicka ut de första konsolerna till utvalda Nintendofans som är medlemmar i Club Nintendo, genom sitt ambassadörsprogram, så det kan inte vara långt borta. Det ryktas även om bundle-paket med The Legend of Zelda Majors Mask och Monster Hunter 4, så min gissning är att konsolen släpps i mitten av februari om man lägger ihop alla fakta.

Här hittar du länken till sändningen:

http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s