Mama tillbaka i mars med två nya bärbara spel

Den 6 mars är den händiga spelfiguren Mama tillbaka i två nya spel. I Cooking Mama: Bon Appétit ska du laga mat utifrån 60-talet recept med Mama som mentor. Om du lyckas finslipa recepten till perfektion belönas du med nya. Utöver recepten finns massor av minispel som testar dina kulinariska kunskaper och reflexer. Spelet har download play-funktion där du kan spela mot en kompis, utan att behöva två spelkassetter.

I Gardening Mama: Forest Friends jobbar du däremot med trädgårdsverktyg och ”gröna fingrar” för att skapa din drömträdgård med över 50 olika plantor till buds. I takt med att din trädgård växer vinner du belöningar som frön, blomlökar och träd. Det du odlar i spelet kan sedan säljas i butiker i spelet så du kan expandera ytterligare. Via SpotPass kan du även vinna ytterligare bonusföremål.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s