Borde inte Pokken Tournament släppas till Wii U?

Vi vet att Pokken Tournament – en Tekken-hybrid med Pokémon i huvudrollen – kommer att släppas i japanska arkadhallar under 2015. Men jag funderar på om det inte lurar en Wii U-release i vassen, trots allt.

Om man tar en titt på den första trailern (här under) så ser ju spelet ut att lätt kunna konverteras för Wii U och även om spelet inte har utannonserats till konsol än så skulle jag inte bli förvånad om Nintendo skulle presentera en version för Wii U under årets E3.

Det skulle helt klart vara en logisk uppföljning på Super Smash Bros-succén, som antagligen skulle sälja i drivor. Det är ju trots allt så att Nintendo garanterat kommer att ha en del ess i rockärmen, som vi inte fått se än. Och de flesta av företagets klassiska serier är nu släppta eller planerade att släppas till Wii U. Vi har förstås självklara varumärken som Metroid, som garanterat kommer att dyka upp i någon form, och sen finns det ju F-Zero också, men där har ju Miyamoto själv sagt att det i dagsläget inte finns några planer.

I övrigt känns ett stationärt Pokémon-spel som ett måste och jag tvivlar på att man enbart gör spelet för den japanska arkadmarknaden, när det finns massor av pengar att tjäna på en konsolrelease.

Visst väcker den här trailern ett visst ha-begär?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s