Rykte: Terraria släpps till Wii U i höst

Många Wii U-fans saknar Minecraft i konsolens spelutbud och av rapporteringen kring spelet att döma så ser det inte heller ut at finnas några sådana planer, trots att spelet onekligen skulle göra sig på formatet.

Ett annat spel i samma genre, fast med tvådimensionell grafik, är populära Terraria, som nu ryktas vara på väg till Wii U. Spelsajten My Nintendo News skriver att spelet har dykt upp på en releaselista för den amerikanska hyrkedjan GameFly, med väntat släppdatum den 31 oktober. Äldsta Mariobrorsan håller verkligen tummarna för att ryktet är sant och visst skulle det vara ett trevligt tillskott i Wii U:s spelkatalog.

Spelet påminner till viss del om Minecraft, fast med 2D-grafik och ett starkt fokus på strider. Vi kommer med fler detaljer så fort vi vet något.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s