Nintendofarsan fyller ett år!

Jag visste att det var på G, men hade glömt att kolla när jag postade mina första texter på Nintendofarsan. Det visade sig att bloggen fyller ett år idag (den 25 januari)!

Jag startade bloggen som ett hobbyprojekt under min föräldraledighet med yngsta Mariobrorsan. Att skriva för sajten blev min avkoppling då lillen sov lunch, sen har det fortsatt av bara farten (nu skriver jag oftast då jag väntar på att min äldsta son ska somna och jag sitter i kontoret utanför hans rum :-).

Något större firande blir det inte tal om, men jag sitter och blickar tillbaka på ett roligt år där besökarantalet stigit allt eftersom, från några hundra i början till tusentals besökare varje månad, vilket naturligtvis känns jättekul.

Och för mig, som startade min spelskribentkarriär i gammel-media så har det varit otroligt intressant att se vilka texter som fungerar och inte och hur man skriver och marknadsför sig online. Det har varit otroligt lärorikt och spännande.

Jo, förresten, det blir faktiskt lite firande á la Nintendofarsan. Jag ska lägga mig i soffan och fortsätta spela Majors Mask 3D och Monster Hunter 4 Ultimate, som jag naturligtvis kommer att recensera så fort  recensionsembargot lyfts.

Avslutningsvis så vill jag tacka er läsare, som ramlar in här och läser mina texter och naturligtvis Nintendodistributören Bergsala och Nintendo, som förser sajten med recensionsspel och nyheter.

Allt gott!

Jens (Nintendofarsan)

 

Annonser

3 reaktioner till “Nintendofarsan fyller ett år!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s