Drömmen om Guld-Mario

Nästa vecka åker jag till Austin i Texas med mitt jobb. Jag jobbar på Studieförbundet Bilda som kommunikatör och rockkonsulent och ska följa med ett av banden jag jobbar med till South by Southwest, som är ett av världens största branschmässor för musik. Under tio dagar ska jag hjälpa bandet Kill! Kill! Pussycat! när de ska göra showcasespelningar, bland annat under rocklegenden Roky Ericksons Ice Cream Social, och se till att de syns och hörs så mycket det går. Ska bli riktigt kul och jag vet vilket smörgåsbord av musik som väntar (2400 band under veckan!), jag har nämligen varit där med mina egna band, två gånger tidigare.

Vad har då det här med Nintendofarsan att göra? Jo, det lär garanterat bli en del botaniserande i diverse spelbutiker också. Och häromdagen slog det mig att jag kommer att vara på plats den 20 mars, när Mario Party 10 och den nya Amiibo-linjen släpps i butik. Spelet har jag ju redan nedladdat och under full testning (ska försöka få ut recensionen innan jag åker, by the way), däremot kommer man ju att släppa den åtråvärda Mario-Amiibon i guld, exklusivt på Wal-Marts butiker. Och det mina vänner känns mycket lockande. Kanske lite extra för att min åttaårige sons stora dröm, just nu, är att lägga vantarna på dyrgripen.

Jag är högst medveten om att guldfigurerna kan vara slutsålda på förhand och så, men det känns i alla fall som att jag har en mer sportslig chans att få tag på en om jag är på plats, dagen när den släpps.

Räkna med att jag kommer att försöka hänga på låset på närmsta Wal Mart-butik den där dagen. För drömmen om Guld-Mario känns, i alla fall lite, inom räckhåll. Wish me luck, som man säger ”over there”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s