Lösenordskod i första uppdateringen av Pokémon Shuffle

Om du, precis som Nintendofarsan, har fastnat för gratisspelet Pokémon Shuffle, till Nintendo 3DS, så kom det en del sköna nyheter med dagens uppdatering av spelet. En nyhet är att man släppt den första passcoden till spelet.

Om du går in under inställningarna (settings) så kan du skriva in lösenordet 20150007 och inkassera två Mega Starts, där du kan starta en match direkt med megautveckling – trevligt, särskilt om man fastnat med en riktigt knivig motståndare.

Dessutom förlänger man det pågående Mew-eventet till den 23 mars. Dessutom kommer spelare att kunna fånga legendariska Kyogre fram till den 23 mars. Du kan också låsa upp en juvel första gången du klarar ett battle.

Jag ska erkänna att jag var rätt skeptiskt till det begränsade free to play-upplägget, men tycker att det är rätt trevligt att spela fem matcher åt gången för att sedan ta ett litet break. Dessutom är spelet rätt frikostigt med kristaller (som låter dig få fem extra liv). Så om du inte testat spelet tycker jag du ska ladda ner det bums.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s