Video: Zelda Wii U försenas – släpps under 2016

I en nysläppt video meddelar The Legend of Zelda-producenten Eiji Aonuma att lanseringen av det mest efterlängtade Wii U-spelet The Legend of Zelda Wii U (arbetsnamn) skjuts upp till någon gång under 2016. Aonuma förklarar att med en så expansiv spelvärld kommer massor av nya idéer som man vill förverkliga och att man därför behöver mer tid att utveckla spelet. Trist, så klart, men jag tror ändå att den extra tiden kommer att innebära ett ännu bättre spel, så jag ser det i grunden som positivt att man vill kvalitetssäkra spelet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s