Fossil Fighters Frontier släpps i Sverige den 29 maj

I dag meddelade svenska Nintendodistributören Bergsala att äventyret Fossil fighters Frontier släpps till 3DS-familjen den 29 maj. Du spelar som en ung paleontolog som har som sitt kall att skydda fossila utgrävningsplatser mot den ondskefulle Dr Baron von Blackraven, som vill ta över världen med hjälp av Vivosaurier. Vivosaurier hittar man genom arkeologiska utgrävningar där det gäller att vara noggrann. Ju finare fossil, desto starkare blir de dinosaurier du sedan kan mana fram.

Upplägget låter inte helt olikt Pokémon, i och med att du kan använda de dino…förlåt Vivosaurier du hittar för att strida mot kompisar. Spelet kan spelas på egen hand, men har en rad olika lägen för flera spelare, där du kan strida mot upp till tre vänner via lokalt nätverk eller online om du kopplar upp dig mot Internet.

Kombinationen av Pokémon-liknande strider, arkeologiska utgrävningar och dinosaurier låter som ett koncept som skulle kunna få min äldsta son att smälla av av lycka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s