LEGO släpper Skylanders-inspirerat tv-spel i höst

LEGO har utannonserat att man ger sig in i kampen med Skylanders, Amiibo och Disney Infinity med den nya spelsatsningen LEGO Dimensions. Leksaksjätten och WB Games lanserar nämligen sitt eget leksaksspel, där LEGO-figurer tar steget in i spelvärlden med hjälp av en Skylanders-liknande portal.

I den nysläppta trailern verkar fysiskt byggande ha inverkan på spelet, men hur det fungerar i praktiken är oklart av filmen att döma. Spelet släpps den 28 september i år och kommer att omfatta figurer och världar från varumärken som DC Comics, Sagan om Ringen, LEGO The Movie, Trollkarlen från Oz, Ninjago och många fler, som kommer utannonseras senare.

Låter onekligen som en potentiell kassako om du frågar mig.

Av bilden ovan att döma släpps spelet till Wii U.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s