Yoshi’s Woolly World släpps i juni

Svenska Nintendodistributören Bergsala meddelar att hett efterlängtade Yoshi’s Woolly World kommer att släppas till Wii U den 26 juni.

Precis som Kirby-spelet Kirby’s Epic Yarn, som släpptes till Wii 2011 (i Europa), så ser spelvärlden och karaktärerna ut att vara gjorda i tyg och garn. Och därför känns det naturligtvis passande att spelet utspelar sig på Craft Island (fritt översatt Handarbetsön), som befolkas av Yoshi’s i regnbågens alla färger och mönster. Paradiset får dock besök av den ondskefulle Kamel, som kidnappar och förhäxar öns innevånare. En grön och välbekant Yoshi lyckas däremot fly, fast besluten om att återställa allt till det vanliga.

Räkna med underskön och mysig grafik, som passar alla åldrar. Här spelar man utan tidspress och för de allra yngsta finns en ”mellow mode”, där du spelar med en bevingad Yoshi som gör spelet lättare. Man kommer också att kunna spela med en kompis eller förälder i spelets co op-läge.

Utifrån det vi sett av spelet så ser det ut att finnas mängder av hemligheter och Yoshi’s i 50 olika färger och mönster att leta efter.

Den 26 juni släpps även matchande Amiibos av garn, som ser urtjusiga ut. De släpps i grönt, rosa och ljusblå och om du använder figurerna i spelet så kan du spela med två Yoshis. Spelet släpps också i en specialutgåva med spelet och en grön Yoshi-amiibo.

Här kan du se den senaste trailern för spelet, där vi får se de fina Amiibo-figurerna:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s