Art Academy: Atelier släpps till Wii U i juni

Den 26 juni är det dags att släppa lös konstnären i dig. Då släpps Art Academy: Atelier till Wii U. Programmet låter dig använda din Wii U Gamepad som ritplata för att måla digitala konstverk på din tv. Med programmet följer 30 lektioner, där du lär dig olika målar- och teckningstekniker av din mentor Vince (kan han möjligtvis vara släkt med Vincent van Gogh?). Via ett SD-kort kan du importera eller exportera dina mästerverk.

Lektionerna ska vara utformade så att vem som helst ska kunna hänga med och utvecklas. Pekplattan fungerar också som palett och rityta, som är läta att jobba med. Och självklart kan du zooma in för att få till detaljerna i dina bilder. När du är klar med dina bilder kan du visa upp dem på Miiverse.

art-academy-atelier-06-600x337

Annonser

2 reaktioner till “Art Academy: Atelier släpps till Wii U i juni”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s