Ingen Devil´s Third-recension på Nintendofarsan

Några av Nintendofarsans äldre läsare går kanske och väntar på en recension av Valhalla Games Devil’s Third. Jag måste göra er besvikna. Jag kommer inte att recensera spelet, då det strider lite mot min inriktning att Nintendofarsan ska vara en sajt för alla åldrar. Devil’s Third är ett extremt våldsamt spel, vi som spelat Ninja Gaiden-spelen vet hur det brukar se ut när Tonobu Itagaki brukar gå loss med sitt team. Och det är inget jag vill locka de yngre läsarna att spela. Jag avböjde därför mitt recensionsexemplar av spelet, även fast jag naturligtvis var nyfiken. Sorry, om några blir besvikna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s